Pages

software azan...


assalamualaikum..
haa.. ni nak syorkan untuk korang2 sume..
software azan untuk pc..
memang and amat amat amat berguna lah..
yela kadang2 ade yang online tu sampai tak ingat dunia.
layan member,pakwe makwe kt fb ke ms ke ym ke
sampai tak teringat nak solat.. haiyoo mintk2 jgn buat cetu ea !

Ketahuilah wahai rakan-rakan sekalian..Barangsiapa yang (sengaja) meninggalkan solat fardhu lima waktu :-

Subuh - Allah SWT akan mencampakkannya kedalam neraka Jahannam selama 60 tahun* di akhirat. (*nota - 1 tahun diakhirat=1000 tahun didunia=60,000 tahun)

Zuhur - Dosa sama seperti membunuh 1000 orang muslim.

Asar - Dosa sama seperti meruntuhkan Ka'abah

Maghrib - Dosa sama seperti berzina dengan ibubapa sendiri.

Isyak - Allah SWT berseru kepada mereka :- "Hai orang yang meninggalkan solat Isyak, bahawa Aku tidak lagi redha engkau tinggal dibumiKu dan menggunakan nikmat-nikmatku, segala yang digunakan dan dikerjakan adalah berdosa kepada Allah SWT."

Allah lebih Mengetahui..

ok back to tajuk..
haaa.. ni lah solusinya..
memang berbaloi baloi baloi
setiap waktu, azan akan dikumandangkan mengikut jadual..
insyaAllah setiap pelusuk dunia ade..
so..
FREE WITHOUT ANY CAS
pe agi.. download lah di link ini ye !




No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...