Pages

Penantian itu sunggguh menyeksakan !

Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang
^_^


aku mengalami kekusutan..
tu yang takde idea nak update blog nie..
malas betul nak update..
adoiiii~

ni pon,
 entah terajin plak. hehe..


PENANTIAN SUNGGUH MENYEKSAKAN
kan ?

rase nak je terbang g jepun jumpe doraemon..
mintak PENCEPAT MASA dalam poket kat perut boncet dy tuh.
huk huk :P
(merepek tahap sewel)

uwaaaaaaaa kusut aku memikirkan dapat ke tak maktab..
dengar 14 jun ni kuar.
mudah-mudahan aq dapat..
amiin
(lau dapat dpt jd cikgu aqib.haha berangan)
tak dapat maktab, kne p UPM at sarawak..
hurm.. dua2 aku nak. tapi skrg aq harap sangat dapat maktab..
kenapa? biarlah rahsia~~
(mcm siti plak. hehe)

sedarlah naqib.. penantian ko tu tak sehebat penantian rakyat palestin. bersyukurlah ape yang ko dapat..
aman damai takde perang..
(monolog)


PENANTIAN KEMERDEKAAN PALESTIN DARI KEKEJAMAN ISRAEL !







bayangkan jika ini adik2 anda ...
moga syurga buatmu... amiin..


dah tengok?
lihatlah betapa kejam rejim zionis israel ni..
bawak makanan bukan senjata pon kene serang sampai ade yang terkorban..
Ya Allah lindungilah mereka yang berjuang untuk bumi Al Aqsa..
:'(
haaaa. skrg nie isu global !
REJIM ZIONIS ISRAEL LAKNATULLAH
asal la hati diewng gelap sangat? jahat sgt? kejam sangat?
tell me why?
haaaaaaaaaaa tu la tak nak bace al quran, tak nak berzikir nama Allah.tak solat, kan hati dah gelap macam arang.
( haha nama pun kafir mane la diewang bace naqib oi)

Semoga Allah melindungi insan2 sukarelawan yang berniat suci membantu rakyat palestin dan menamatkan penderitaan rakyat palestin yang selama ni terumbang ambing bagai sang kapal yang membelah lautan bergelora, sama ada tenggelam atau timbul hanya Allah yang tahu..

yang pasti ade hikmah disebalik semua yang berlaku ni..
Sesungguhnya Allah Maha mengetahui yang terbaik untuk hamba-hambaNya !
jangan putus doa dan pengharapan kepadaNya okay !


sekarang ni..tidak kira agama, bangsa dan negara semua mengecam tindakan israel..
masalah ini bukan  menjadi masalah umat islam je tapi masalah global..
satu dunia sedar kekejaman yang dilakukan israel


ISLAM AKAN BANGKIT !
ALLAHUAKBAR !




*untuk mengetahui berita terbaru tentang bumi palestin di side bar ade link ke web palestinkini..


 



2 comments:

Sekilas said...

Tacing plak rasanye bila aku baca cerita kau ni sambil berkumandannya lagu tell me why ...

Allah Maha Besar...sama ada ini tanda Allah ingin menguji hambaNya atau sama-samalah kita muhasabah diri.

Semoga Umat Islam selamat dunia akhirat. Amin.

mohamednaqibmohamedsaad said...

baguslah~ memang mnulis kat blog ni nk same2 egt kn bkn nk tulis saje2. cume ayt je nmpk maen2..

hm tu la.. nikmat itu ujian..
ujian itu nikmat..

amiin

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...