Pages

selamat tinggal !

mungkin ini post yang terakhir sebelum aku sambung study
dah tak dapat blogwalking, gurau2, jengah2 kat blog kowang selalu
thanks kowang ! yang kadang2 buat aku tersenyum, kadang2 buat aku ketawa, oh gembiranya..hehe
 insyaAllah semua tawa itu, semua senyuman itu akan ku simpan sebagai kenangan..
kenangan yang amat bermakna

and mintak maaf jika ade gurau yang mengguris hati sampai luka..
(jumpa la doktor berdekatan..haha)
macam2 jugak aku dapat belajar dari berblogging ni..
macam2 jugak aku dapat tengok karenah manusia nih..
huhu..
ok last word..
selamat tinggal johor ! selamat tinggal blogger ! 
selamat tinggal kawan-kawan yang disayangi !
(haha sekejap je takde. pasni ade balik oke. insyaAllah :D ) 
                                

InsyaAllah, semoga aku mendapat cukup kebahagiaan untuk
membuat aku bahagia,cukup cubaan untuk membuat aku kuat,cukup
penderitaan untuk membuat aku menjadi manusia yang sesungguhnya,dan
cukup harapan untuk membuat aku positif terhadap kehidupan...

*haha. macam lah aku takleh online nati :P

                             

                                                                                                                  CIKGU TO BE,
 

8 comments:

Fieyda said...

bye tok ,
thanks for being my friend
jgn lupa bukak blog nek wpun nek x update HAHAHA .
take care & good luck .
jadilah murabbi terbaik :)

mohamednaqib said...

bye2 !
HAHA
thx too :)

tgk lah kalau rajen. haha

TQ :D
insyaAllah

FarHa said...

salam naqib!!

wahh selamt menempuh alam belajr di ipt ye..gunekan peluang sebaiknya!!

ala nanti kat sane dpt je internet hhe..dont wory laa...

jg diri di tempt orgg~~

dan yg penting selamat belajar menjadi seorg guru yg dedikasi!!

nosembilanbelas said...

nape nak bye2 dah nyer? x ada line internet ke?kan ada harga student. biasiswa kan dpt.bila lg nak gunakan? heheehehe. sedap je membebel kat org pepagi buta.. sorry ye dik..jgn marah

mohamednaqib said...

cikgu farha:]

heee.. insyaAllah..

haha taw mmang ade. saje je post nie. haha.

tq 4 the advise :)

mohamednaqib said...

nosembilanbelas:]

HAHA.
taw takpe. hehe. saje je lor.
yela pasnh jrg sikit. off byk..
kang lau on salu tak blaja plak nty.
huhu.,

@ien_R@z said...

bubye..
and
selamat datang ke alam guru!!

^___^

lee-za said...

wish u luck dik...jd cekgu yg terbaik k...yg penuh dgn ilmu dan akhlak yg baik...guru yg baik dapat menghasilkan menghasilkan warisan bangsa yg baik juga.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...